Veera

Moi!
Tulevana viikonloppuna 8.1.2017 järjestetään Joman junnupäivä Joensuun Areenalla. Luvassa on joukkueiden välisiä pelejä ja meillä F-tytöillä on peli G- poikia vastaan kello 13.45-15. Tytöt voisivat tulla paikalle 13.30, jotta keritään käydä muutamia juttuja läpi ennen peliä ja lämmitellä hieman etusuoralla. Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan peliä ja osallistumaan päivään. Pelimme jälkeen meillä on ohjelmassa rastipisteitä, joilla voi muun muassa heittää tutkaan ja testata ketteryyttä ketteryysradalla. Kello 16 alkaen areenan yläkerrassa on ruokailumahdollisuus. Ruokana on lasagnea 5e hintaan ja vanhemmat voivat myös halutessaan osallistua ruokailuun. Päivä huipentuu kello 17.30 alkavaan Joman Superpesisjoukkueen harjoitusotteluun Kiteen Palloa vastaan, jota voi siirtyä seuraamaan ruokailun jälkeen :)

Jatkamme harjoituksia tutuilla harjoitusvuoroilla viikolla 2, torstaisin Salamaluolalla kello 17-18 ja lauantaisin Rantakylässä 10-11.30.

Ne, jotka eivät vielä ole liittyneet MyClubiin, käykäähän liittymässä :) Sieltä löytyy koko seuraan liittyviä asioita; tapahtumia, tiedotteita sekä tulevaisuudessa myös meidän joukkueen informaatiota.

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa sunnuntaina ja pidetään hauska pesispäivä!

T. Iida- Maija ja Veera :)

Iida-Maija

Moikka kaikki!

F-tyttöjen harkat jäävät joulutauolle, tällä viikolla emme enää siis harjoittele. Treenit jatkuvat tammikuussa. Infotaan myöhemmin tarkempaa harkkojen alkamis päivämäärää.

Kaikille oikein ihanaa joulun aikaa ja hyvää uutta vuotta 2017! :-)

Terveisin koutsit
Iida-Maija ja Veera

Sole

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017!
T. Sole+ muu perhe
Ps. Solelta vapautuu laadukas Karhu Goldhammer 800 maila, jonka pituus on siis 80 cm. Mailan hinta uutena 85 eur, myyntihinta nyt 30 eur. Mailan gripiksi vaihdettu pitävämpi tennismailan grippi.;)

Iida-Maija

Moikka kaikki!

Lauantain treenien sijasta osallistumme Joensuun Mailan seurapäivään. Tapahtumapaikka on salamaluola ja aloitamme klo 9:45. Kopsaan alas suoraan päivän infon.

Tapahtumassa juniori-ikäluokilla F-ikäisistä D-junioreihin on mahdollisuus osallistua tekniikkamestaruuskilpailuihin erilaisilla sisäpelitaitoja mittaavilla rasteilla (näpyhaaste, nelilyönti ja pomputtelu). Lisäksi välinevalmistaja Karhu järjestää tapahtuman yhteydessä esittelytilaisuuden, jossa juniorit pääsevät testaamaan uusia Karhun mailoja tutkaan lyömisen merkeissä.

Seurapäivässä törmää myös superpesispelaajiin, joilta voi löytyä arvokkaita vinkkejä talvikauden treeneihin! Seurapäivän kunniaksi paikalla on kahvio sekä fanituotemyyntiä!

Lämpimästi tervetuloa juniorit, vetäjät ja muu taustaväki!

Helmi

Kuinkahan kauan tämä tapahtuma kestää eli miten varautua poishaun suhteen? Yt. Paula

Tiedon välitystä!!!

Kauden 2016 päättäjäiset ti 11.10 Karelia AMK

Hei,

JoMan kauden päätttäjäis- ja palkitsemistilaisuus pidetään ti 11.10. Karelia AMK:n auditoriossa (A-talo, Tikkarinne).

Juhlatilaisuus alkaa klo 18. Kahvittelu n. klo 17:30 alkaen.

Tilaisuuteen tervetulleita ovat kaikki juniorit, vanhemmat, valmentajat, joukkueenjohtajat, huoltajat, hallinnon edustajat sekä kaikki muutkin seuratoiminnassa enemmän tai vähemmän mukana olevat.

T: Ilpo

(poistettu pelaaja)

Lähdenkin farmariautolla, joten tarvittaessa mahtuukin vielä yksi kyytiin. Koiran voin laittaa konttiin :)
Tiina

(poistettu pelaaja)

Aura Siilinjärvelle edestakaisin omalla kyydillä, turnauksen jälkeen jää Kuopioon.